Despre Noi
Adglass Design este o firma mica de productie publicitara ce ofera o gama larga de servicii ca si o agentie mare - avantajul nostru este rapiditatea, eficacitatea si agilitatea. Marile agentii au divizii si departamente care fac in mare ce facem si noi ... dar nu tot, pentru ca noi chiar intelegem ca intregul nostru este mult mai mult decat suma tuturor partilor.

Marele avantaj fata de alte agentii de publicitate este acela de a avea, pe langa departamentele proprii oricarei agentii, propriul departament de productie publicitara, cu echipa de design si proiectare si echipe de productie. Avem experienta sa realizam elemente cu personalitate astfel incat lucrand impreuna cu clientul putem obtine cele mai bune rezultate.

Noi credem ca orice este posibil ca o idee indrazneata poate transforma o companie sau un produs, si nu in ultimul rand noi suntem o firma in care creativitatea nu are nici o bariera decat responsabilitatea.

Cu o experienta bogata si studii aprofundate de design, designerii nostri pot crea logo-uri memorabile si originale.

Daca vrei ca identitatea companiei tale sa fie usor de recunoscut, apeleaza la noi. Vei avea parte de un plus de imagine intr-un timp scurt, de aprecierea clientilor si a partenerilor tai de afaceri.